Pages

March 08, 2013

Să fiţi iubite


Să fiţi iubite mult, doamnelor şi domnişoarelor, azi şi în fiecare zi!
Și să vă simţiţi mereu frumoase, cum şi sunteţi de fapt, şi să uitaţi de eventualele prostii care v-au fost băgate în cap cu privire la aspectul vostru.
Învăţaţi să vă relaxaţi luând exemplu de la pisici, felul cum dorm ele, cum trăiesc fără tensiuni. Aţi văzut o pisicuţă moţăind după-amiaza? Cât de simplu, frumos şi natural se relaxează, de ce n-am face-o şi noi? Omul e singurul animal care a fost programat încă din copilărie să fie încordat, încrâncenat. Respiraţi adânc, lăsaţi totul să curgă liber prin corp, inspiraţi oxigen proaspăt, treziţi-vă la viaţă!
Nu e usor să îţi accepţi corpul fizic, pentru că dintotdeauna în societate el a fost condamnat, criticat, nu a fost apreciat aşa cum e el natural, nu ne-a îndemnat nimeni să-l iubim. Pe de altă parte toţi aşteptăm ca alţii să vină şi să ne iubeasca trupul. Dar dacă noi înşine nu ne iubim, cum ar putea altcineva străin să ne iubească? Aşa că hai să ne acceptăm aşa cum suntem, adică frumoase fiecare în felul nostru.
Atingeţi, mirosiţi, gustaţi, priviţi şi ascultaţi cu toată fiinţa voastră. Redeveniţi copil pentru o clipă, priviţi cum mănâncă el, cum devine una cu limba sa, cu câtă savoare gustă un măr, cu ce energie, cu ce încântare! Când simţurile sunt alerte, totul e preţios, totul devine clar şi frumos. Când va deveni adult, acelaşi copil va începe să privească realitatea din spatele unor ochelari de soare, şi ăia plini de praf.
Fugiţi afară şi atingeţi o piatră, un copac! Duceţi-vă sub duş, simţiţi atingerea apei care curge pe trupul vostru, atingerea moale a prosopului, atingerea pielii fine a celui de lângă voi. Descoperiţi modalităţi noi de a simţi. BUCURAȚI-VĂ de tot ceea ce faceţi!
Nici un animal nu suferă din cauza vreunei idei că nu-i place propriu corp. Doar nu suntem noi mai limitaţi (să nu zic proşti) ca să nu ne bucurăm de ceea ce avem, aşa că să folosim corpul şi să-l îngrijim aşa cum merită. Să nu-l îndopăm cu alimente care nu îi sunt necesare, şi nici să-l înfometăm inutil. Să ascultam atent de cerinţele trupului, de dorinţele sale, de momentul în care apar aceste dorinţe. Să ne armonizăm noi cu noi.
Aveţi grijă de corpul vostru şi el va deveni tot mai frumos, căci aşa şi este! Este un mecanism atât de superb, atât de complex, dar care lucrează totuşi cu atâta eficienţă timp de 70 de ani sau mai bine.
Vă daţi seama cum ar fi dacă toţi am avea aceeaşi formă a nasului, a feţei, a ochilor? Cum ar fi dacă umanitatea ar fi creată pe bandă rulantă, pe o linie de asamblare, la fel ca şi maşinile, astfel încât oriunde ne-am întoarce să dăm doar peste Angeline Jolie? Ar fi cumplit de plictisitor, lumea şi-ar pierde varietatea, şi implicit frumuseţea!

Vesticii au următoarea idee legată de timp: în viaţă necazul este că sunt atât de multe femei frumoase şi atât de puţin timp. De fapt, necazul ar fi mult mai mare dacă ar fi mult mai puţine femei frumoase şi mult mai mult timp la dispoziţia voastră!
Aşa cum este lumea e aproape perfectă, şi noi la fel!

Să vă fie ziua senină, vă pup cu drag!


8 Martie raspberry chocolate zmeura


8 Martie raspberry chocolate zmeura


raspberry chocolate zmeura


prajitura zmeura raspberry chocolate cake


raspberry chocolate zmeura inghetata


6 comments:

 1. La multi ani, sa fii iubita si sa ai mereu zmeura :D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Muuuaaah fetita, sa fim toate :D
   da da da... zmeura zmeura de toate felurile, toate zmeuricile sa vina la mine =)))))

   Delete
 2. Fara indoiala, reprezentatele sexului feminin, pot fi asemuite cu acele cautatoare de fluturi arginitii, ce doresc simptomatic personificarile oximoronice volutiv-diminutive, ale darwinienei fiinte universale, posesoare ale unei naturi mai curand intuitive si instinctuale, a cauzelor primare.
  (parerea mea de viitor bacaloriat) :-)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hahahahaha :)) mersi de vizita domnu Tzica :)))

   Delete
 3. Girl, really miss you! e pustiu aici fara tine:) ti pup!

  ReplyDelete
  Replies
  1. OOOOOOOOOO, puuup scumpa :D stai ca ne vedem intr-o zi, musai :D ca si mie mi-e dor de vooooi!!!

   Delete